Tarvitsetko apua? Soita: 010 281 2181

RSR ClimaCool® ajopuku (Musta / Grafitin harmaa)

1 599,00 

FIA hyväksytyt Adidas ajopuvut on suunniteltu ja kehitetty ammattikuljettajien kanssa. Korkean suojatason lisäksi Adidas ajopuvut sopivat erinomaisesti kun vaaditaan suorituskykyä ja mukavuutta vaativimpiin kilpailuympäristöihin.

ClimaCool®-kankaat välittävät lämpöä ja hikeä pois kehosta, jolloin ilma kulkee lähelle ihoa ja vähentää kehon lämpötilaa.

”Smart Tag” -tekniikka antaa käyttäjälle mahdollisuuden todentaa, että ajopuku on laillinen tuote ja että vaatimustenmukaisuustodistus on luokituksen mukainen skannaamalla se NFC-yhteensopivalla älypuhelimella.

RSR ClimaCool® Ajopuku
• Erittäin kevyt (265 g / m²), nykyaikainen muotoilu, jossa kaksikerroksinen 100% Nomex®-rakenne. Se tarjoaa erinomaisen suojauksen, suorituskyvyn ja mukavuuden.
• ClimaCool® avoin kudosverkko alaselän ja käsivarren kehon alueilla lisää kankaan hengittävyyttä jopa 25% hiostavilla alueilla
• ClimaCool®-vuoraus kosteudenpoistolla tarjoaa erinomaisen jäähdytyksen ja hengittävyyden
• Tasainen saumarakenne ja kevyt kaulusrakenne lisäävät mukavuutta
• ”Smart Tag” -tekniikka – todentaa tuotteen aitouden ja luokituksen voimassaolon
• Täyttää FIA-standardin 8856-2000

Valitse oikea koko, jonka jälkeen voit lisätä tuotteen ostoskoriin. Kun olet valinnut kaikki haluamasi tuotteet, siirry kassalle valitsemaan maksu- ja toimitustavat.

Tarvitsetko apua oikean koon löytämiseksi?
>> Klikkaa tästä ja katso kokotaulukko!

Poista

Lisätiedot

Mitat 40 × 30 × 5 cm
Koko

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62